Élményautózás Baracs-Kisapostag Repülőnapon

Kedves érdeklődők!

2017.07.08-án megrendezésre kerülő Baracs-Kisapostag repülőnapon, egyesületünk az Amatőr Rally Sportegyesület lehetőséget kapott, egy élményautózás megszervezésére! Az erre elkerített reptéri füves pályán kb 2 km hosszúságú technikás nyomvonalú szakaszt alakítunk ki. Az ott lévő versenyautók navigátor üléseibe lehet beülni, és pilótáink gondoskodnak a garantált élményről! NEM VERSENY! Néző autóztatás, időmérés nincs.

 

 

Mi a feltétele a helyfoglalásnak?

Keressék a regisztrációs sátrunkat, ahol egy rövid regisztráció, és személyenként 2500 ft megfizetése után, lehet jelentkezni a gyűjtő pontnál az autózásra! Regisztrációnál sorszámozott karszalagot adunk. Szalag viselése nélkül senki nem ülhet be az élménykörre!

5-től 100 éves korig mindenkit szeretettel várunk erre a nem mindennapi lehetőségre! Javasoljuk, hogy gyermekek számára, ülésmagasítót, vagy akár sisakot is hozzanak magukkal! De természetesen erre is lesz megoldás, csupán a gördülékenység miatt célszerű!

VERSENYAUTÓKKAL INGYENES A RÉSZVÉTEL!

Várjuk azon versenyzők jelentkezését, akik szívesen részt vennének az élménynapon! Számukra a részvétel ingyenes, és autónként 2 főre ételjegyet biztosítunk!

Feltétel:

Bukócsővel ellátott, 2 db versenyüléssel felszerelt, 4 pontos övvel biztosított, és tűzoltó készülékkel rendelkező versenyautók vehetnek részt!.

Nem verseny! Időmérés nincs!

Az eseményre reggel 08:00 órától várjuk az érkezést! 09:00 órától pedig már indítjuk az autózást. Kérünk minden részt venni szándékozót, hogy 2017.07.06-ig jelentkezzenek azemail címen. Tárgynak jelentkezést írjatok, majd küldjétek el az autó típusát, (esetleg fényképet) telefonszámotokat.
Gyertek el minél többen!
Bővebb információt a 06-70/ 547-3330 telefonszámon is kérhettek! vagy www.arse.hu   Esemény

About K.J. 24 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply