Élményautózás Baracs-Kisapostag Repülőnapon

Kedves érdeklődők!

2017.07.08-án megrendezésre kerülő Baracs-Kisapostag repülőnapon, egyesületünk az Amatőr Rally Sportegyesület lehetőséget kapott, egy élményautózás megszervezésére! Az erre elkerített reptéri füves pályán kb 2 km hosszúságú technikás nyomvonalú szakaszt alakítunk ki. Az ott lévő versenyautók navigátor üléseibe lehet beülni, és pilótáink gondoskodnak a garantált élményről! NEM VERSENY! Néző autóztatás, időmérés nincs.

 

 

Mi a feltétele a helyfoglalásnak?

Keressék a regisztrációs sátrunkat, ahol egy rövid regisztráció, és személyenként 2500 ft megfizetése után, lehet jelentkezni a gyűjtő pontnál az autózásra! Regisztrációnál sorszámozott karszalagot adunk. Szalag viselése nélkül senki nem ülhet be az élménykörre!

5-től 100 éves korig mindenkit szeretettel várunk erre a nem mindennapi lehetőségre! Javasoljuk, hogy gyermekek számára, ülésmagasítót, vagy akár sisakot is hozzanak magukkal! De természetesen erre is lesz megoldás, csupán a gördülékenység miatt célszerű!

VERSENYAUTÓKKAL INGYENES A RÉSZVÉTEL!

Várjuk azon versenyzők jelentkezését, akik szívesen részt vennének az élménynapon! Számukra a részvétel ingyenes, és autónként 2 főre ételjegyet biztosítunk!

Feltétel:

Bukócsővel ellátott, 2 db versenyüléssel felszerelt, 4 pontos övvel biztosított, és tűzoltó készülékkel rendelkező versenyautók vehetnek részt!.

Nem verseny! Időmérés nincs!

Az eseményre reggel 08:00 órától várjuk az érkezést! 09:00 órától pedig már indítjuk az autózást. Kérünk minden részt venni szándékozót, hogy 2017.07.06-ig jelentkezzenek azemail címen. Tárgynak jelentkezést írjatok, majd küldjétek el az autó típusát, (esetleg fényképet) telefonszámotokat.
Gyertek el minél többen!
Bővebb információt a 06-70/ 547-3330 telefonszámon is kérhettek! vagy www.arse.hu   Esemény

About K.J. 9 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply