METABOND RALLY & TUNING DAY

SONY DSC

Edzés a Rába-ringen

Több mint egy hónapja volt már, de még mindig nagyon jó érzés fog el, akkor ha képeket nézegetem, vagy az eseményre gondolok. Rali edzés, tuning day és drift taxi. Három rendezvény egy időben, egy helyszínen! Az ember csak kapkodta a fejét, hova is menjen, mit is nézzen meg. Szerencsére a Máté & Böri Egyesület simán vette az akadályt, és nagyon szuper eseményen vehetett részt, aki kilátogatott, azon a hétvégén Écsre.

A borús és szeles idő ellenére is szépen gyülekeztek az edzeni vágyók, kiállítók, és driftesek is. De menjünk szép sorjában. Ez a tesztedzés azért volt eltérő a többitől, mert akkor és ott, éjszakába nyúlóan tesztelhették magukat és gépeiket a versenyző párosok. Noha ez nem verseny, és nincs időmérés, sem díjazás, a szervezési oldalról ugyanazoknak a feltételeknek teljesülniük kell, mint egy éles versenyen. Mivel a biztonságot csak így lehet garantálni. Ugyanúgy van mentő, versenybírók rádiós pontok stb. A verseny lekoordináláshoz   amúgy is elengedhetetlen a rádiós kapcsolat. Továbbá az autóknak is meg kell felelni a minimálisan megkövetelt biztonsági előírásoknak.

A teljes cikket itt olvashatjátok:

http://vancello.blog.hu/2017/09/25/metabond_rally_tuning_day

About K.J. 24 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply