Élményautóztatás infók!

Kedves Pilóták, tisztelt Érdeklődők!

A tavalyi évhez hasonló, de kicsit hosszabb lett a nyomvonala a pályának. 2 kiló méter hosszú, kanyarokkal ívekkel tűzdelt speciális szakasz kitűnő élményt biztosít, mind a pilótáknak, mind a jobb oldalon helyet foglalók számára. Rácz László jóvoltából madártávlatból szemlélhetjük meg mindezt. Az élményautóztatás reggelén a VERSENYZŐK számára 8 óráig gyülekező, majd nevező lapok kitöltése, gépátvétel, eligazítás és pályabejárás 9:30-ig10 órátol, pedig megkezdjük a besszlókártyák értékesítését. Mind az élményautózás, és a élményvezetés igénybe vevők számára egyaránt.

A pálya nézők elől elzárt területen van kialakítva, így az nem látogatható! A szervizpark viszont mindenki számára nyitva áll!

Versenyzők jelentkezését, 2018.07.06-ig várjuk!

Kapcsolat: www.arse.hu info@arse.hu 06/70-547-33-30

Mindenkit szeretettel vár, az Amatőr Rally Sportegyesület!

About K.J. 26 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply