Az év kezdete Écs Rába-Ring

Köszönjük a válaszokat, és sok sikert, balesetmentes rendezvényeket kívánunk a csapatnak, illetve jó rali nyaralást! Most pedig az Amatőr Rally Sportegyesület versenyzőit kaptuk mikrofon végre. Elsőként a maximalista PD Gabi ( Radics Gábor) válaszait olvashatjátok, akiről ( és a tulajdonában lévő a világ egyetlen homológ diesel  4X4 -es golfjáról) már írtunk korában. 

 

Gabi, aki benneteket ismer az tudja, hogy mindig a maximumra törekedtek. Hogy sikerült ez a tavalyi szezonban?

Valóban minden versenyen a maximumot próbáljuk nyújtani de szerintem minden versenyző erre törekszik. Sajnos tavaly 2018-ban ez leginkább nem rajtunk múlt. Két helyszínen négy bajnokságban mentünk. Sajnos a Rába-Ringen 1 versenyen kicsúsztunk, 1 versenyen pedig nem vettünk részt, mivel a két helyszínen egy időben volt  a verseny. Kunmadarason több versenyt adtunk fel egy rejtett elektromos probléma miatt, amit csak év végén sikerült megoldani . Szerencsére így is mind a 4 sorozatban dobogóra álltunk .

2019-re milyen változásokat eszközöltetek a Diesel Golfon?

Ebben az évben csak egy apróbb módosítást végeztünk az autón ( hátsó fék ) . Mivel úgy érzem hogy még mindig nem tudom az autót maximálisan kiautózni, így ez a legfontosabb célom .

A Rába- Ring az első bevetés idén. Milyen sorozatokban vesztek még részt?

Ugyancsak a Rába-Ringen rendezett bajnokságban és Kunmadarason rendezett Power-sprint , Mini-sprint versenysorozatban indulunk, sajnos az első versenyt ismét azonos időpontban rendezik ( április 07 ) így döntenem kell melyiken vegyünk részt, melyik ujjamat harapjam. Félek bármelyiket is választom, a másik versenysorozat pontversenyében nagy hátrányba kerülök .

 

Teljes cikk >>>>>ITT<<<<<<< olvasható.

About K.J. 20 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply