Rába-Ringtől Kunmadarasig

A mai napon, két helyszínen is rajthoz álltak versenyzőink. Az egyik versenyt Écsen, a másikat pedig a kunmadarasi repülőtér betonján rendezték meg. PD Gábor és lánykája Evelin a VW Golf öttel az utóbbi versenyen, a többiek Nyúl Ferenc-Koszorús Attila VW kettővel, Ungvári Péter-Ünnep András BMW E-30-cal és Szantbauer Miklós-Bikádi Balázs Lada Szamarával a Győr melletti pályán indultak.

Gabiék nagyon jó eredménnyel zárták a napot, hisz Mini Sprint versenyen kategóriában első helyen végeztek, de a Power Sprint futamán is a kategória első helyét hozták el. Az abszolút értékelésben pedig a harmadik legjobb időt autózták!

Ungvári Petiék az első körben veszítettek 10 másodpercet egy megforgás következtében a ringen, de lefaragva a hátrányukat a második helyezettől négytized másodpercre, és az első helyezett után 1,2 másodperce szoros csatában, a kategória harmadik helyén értek célba.

Nyúl Feriék a mai verseny utolsó köre előtt egy másodpercre voltak a kat. harmadik hely megszerzésétől, de sajnos egy ugratás következtében leállt a motorjuk, így feladni kényszerültek a szintén szoros csatát.

Szantbauer Mikiék az első kör során megütötték a Szamara kipufogóját, így letört a kipufogó csonkjuk, de a versenyt teljesítették. Elmondásuk alapján a leghangosabban ők értek célba!

Gratulálunk mindenkinek! Fotó: Tóth Péter

About K.J. 26 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply