Élményautóztatás a mentősökért!

info@arse.hu

Az Amatőr Rally Sportegyesület idén már 3. alkalommal szervezi meg a 7. Baracs-Kisapostag Repülőnap keretében a jótékonysági élményautóztatását! A soron következő rendezvényünk bevételét a dunaújvárosi mentőállomás támogatására ajánljuk fel. A befolyt összegből betegek vizsgálatához és megfigyeléséhez szükséges műszereket szereznek be.

A résztvevő rally autók:

 

 

 

Az előző évekhez hasonlóan most is rally autók navigátor ülésébe lehet jegyet váltani, illetve ÚJDONSÁG lesz, hogy egy külön erre a célra kialakított pályán lehetőség van terepautózásra Off-Road autók anyósülésében! Vagyis az idei rendezvényen két, külön egymástól elválasztott pályán zajlik majd a rally és Off-road autóztatás! Egy beszálló kártya ára 3000 ft/kör. Egy kártya csak egy autózási formánál használható fel.

Részvétel autósok számára:
Nincs nevezési díj! Részvételeddel hozzájárulsz a mentősök megsegítéséhez. Nem verseny! Időmérés nincs! Felelősség vállalási nyilatkozat aláírása kötelező! Pálya minősége: 100% füves-föld. A regisztráció kötelező a következő e-mail címen: info@arse.hu
Írd le neved, autód típusát, telefonszámod.

VIDEÓ ITT!

Az autóban:
Biztonsági bukóketrec, négy pontos öv, és versenyülés legyen, valamint hozz magaddal bukósisakot az utasod számára is. (Minden utas kap egy hajhálót.)
Bővebb infó: 06/70-547-33-30
Fő támogatónk: Asztalos Gumiszerviz

További támogatók: A Rácz-R Motor , a  Szállj vízre! (Horgászat, kirándulás, vízi sport) a Totálkár Autósbolt

Káldi Taxi a Noszkó Chip a Duna Szerszám a 6X6 Taxi 

és a Terra Work Quality

 

About K.J. 26 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply