II Extrém Autós Nap És Jótékonysági Élményautóztatás

Tisztelt érdeklődők, rally rajongók és versenyzők!
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy második alkalommal, újra találkozhattok velünk, ismét egy nemes ügy érdekében! A Magyar Falu Program keretében és Devecser Város Önkormányzata támogatásával, jótékonysági élményautóztatást hirdetünk a devecseri vasútállomás körül kialakított versenypályán!
Mint azt sokan tudjátok, ezeknek a rendezvényeknek a profit részét minden esetben felajánljuk olyan intézmények, szervezetek részére, ahol elkel a segítség. Most a városhoz életéhez szorosan kapcsolódó Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola és AMI Szülői Szervezetet céloztuk meg kedvezményezettnek, és általuk a város iskolájában tanuló gyermekeknek kívánunk segíteni.
11:00 órától várunk minden autózni vágyót este 18 óráig!  Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy érkezési sorrendben, a soron következő autóban lehet beszállni a kialakított beülési ponton! Mindenki sorra kerül, viszont várakozási idő kialakulhat, ezért türelmüket és megértésüket köszönjük!
Élményautóztatók és szlalomautók számára Szabályzat:  
Az élményautóztatásban való részvétel versenyautóval INGYENES. Pálya szakasz hossza 2100 m, minősége 100 % aszfalt, technikás lassítókkal ellátott ZÁRT pálya. Kör korlátozás nincs! A részvétel regisztrációhoz kötött! Csak meghatározott számban tudunk elfogadni jelentkezést 35 autóig, a beérkezés sorrendjében!
A pálya kialakításával  most is megfelelünk a szlalom autók kiszolgálására , ezért részt vehetnek az eseményen,  a bukóketrec megléte nélkül, de a többi követelmény változatlanul ezekre az autókra is vonatkozik. A meghatározott limit 20 autó. Számukra az élményautóztatásban résztvevő utasok szállítása TILOS! Viszont a barátok szponzorok autóztatása engedélyezett, a fent leírt módon. 6 kör teljesítésével Részükre a rendezvény 5.000,-ft./autó támogatói hozzájárulás befizetésévél lehetséges. Ennek kifizetése a helyszínen történik.
Jelentkezéseket 2022.08.01-től 2022.08.20. napjáig fogadunk el. Túljelentkezés esetén várakozó listára kerülnek a 35 autó feletti versenyautóval  jelentkezők és visszalépés esetén bekerülnek érkezési sorrendben.  Amennyiben a szlalom autók nem töltik ki a számukra meghatározott limitet, úgy az autóztatók számát fogjuk bővíteni a helyet.
Versenyautókkal, és a regisztrált szlalom autókkal, az autóztatás napján reggel 8:00 óráig legyetek szívesek megérkezni. 9:00 óráig adminisztrációs feladatok és gépátvétel. 9:30-kor közös pályabejárás, felvezetéssel! 10 órától 11 óráig lehetőséget biztosítunk versenyautók pilótáik számára VIP autóztatásra a szabályok betartásával, és utasok számára a felelőségvállalási nyilatkozat megtételével.
Élményautóztatásra jelentkező versenyautók regisztrációja:

Követelmény a biztonsági bukóketrec – fix vagy csavaros -, minimum 4 ponton rögzített biztonsági öv, merev háttámlás vagy versenyülés, 2 db sisak, 1 db rögzített poroltó, szerviz ponyva és szemetes zsák. Személyi feltételek: 18. életév betöltése, érvényes  B kategóriás jogosítvány. Részvétel INGYENES, végtelen számú kör utaztatás esetén.

Extrém autós nap Szalom autó bemutatóra jelentkezők regisztrációja:

Követelmény a minimum 3, de legalább 4 ponton rögzített biztonsági öv, merev háttámlás vagy versenyülés, 1 db sisak, 1 db rögzített poroltó, szerviz ponyva és szemetes zsák. Személyi feltételek: 18. életév betöltése, érvényes  B kategóriás jogosítvány. Maximum 6 kör a pályán amely menetlevélen rögzítésre kerül. 5.000,-ft./autó támogatói hozzájárulás.

 

 

OFF-Road autókkal jelentkezők regisztrációja:

Követelmény a minimum 3, de legalább 4 ponton rögzített biztonsági öv, merev háttámlás vagy versenyülés, 2 db sisak, 1 db rögzített poroltó, szerviz ponyva és szemetes zsák. Személyi feltétel: 18. életév betöltése, érvényes  B kategóriás jogosítvány.  Részvétel INGYENES, végtelen számú kör utaztatás esetén.

Regisztrációt minden autó számára, a következő űrlapon keresztül fogadunk:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> REGISZTRÁCIÓ ITT! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

A pálya leírása:

A pálya kialakítása technikás, ügyességi elemekkel tarkított, lezárt körpálya jellegű, lakóházak között 100 % aszfalt minőségű. A lezárt pályaszakasz hossza 1,9 km, plusz 200 m etap szakasz, ahol a maximum sebesség 15km/h! A cél állomáson KÖTELEZŐ a megállás és ennek elmulasztása a résztvevő kizárását eredményezi! Az etap szakaszon történik a szerviz parkba való visszatérés.  A pályán autógumiból kialakított  12 db lassító és egy helyen egymást követő 2 db  természetes fekvő rendőr helyezkedik el (lásd rajz).

 

Várunk mindenkit szeretettel! Köszönjük, és kérjük ezen a napon Devecser lakóinak türelmét és megértését! Kapcsolat e-mail: info@arse.hu tel.: 06/30-70-50-478

 

Támogatásban részesült a Magyar Falu Program keretében. FCA-KP-1-2022/4-000222

About K.J. 26 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply