Szerződéses szállítási feladatok

A székhelyünkhöz közeli, négy önkormányzattal kötött szerződés alapján, egyesületünk az idei évben már két szállítási feladatot végzett el, amely a Magyar Falu Programnak köszönhetően ingyenes volt az igénylők számára.

Az első szállítási feladatot Marcaltő település egyik lakója igényelte. A jármű mozgásképtelen állapotban volt, így nem volt kérdés az, hogy csakis járműszállítóval lehetséges a mozgatása. A tulajdonos kérésére, a járművet egy autóbontó telepre szállítottuk márciusban.

A második szállítási feladatunk pedig májusban volt, Pápa közelében egy baleset történt, ahol az autó olyan sérülést szenvedett, amely indokolttá tette az elszállítást. A szintén mozgásképtelen jármű mozgatását, a Marcaltői önkormányzat kérésére hajtottuk végre.

A pályázattal kapcsolatban szerződött települések Várkesző, Egyházaskesző, Marcaltő és Kemenesszentpéter.

Megvalósult a Magyar Kormány jóvoltából és a Magyar Falu Program által.

2022.05.19.

About K.J. 26 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply