Extrém Autós Nap és Jótékonysági Élményatóztatás

Tisztelt érdeklődők, rally rajongók és versenyzők!
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy hosszú idő után, újra találkozhattok velünk, ismét egy nemes ügy érdekében! Devecser Város Önkormányzata támogatásávál jótékonysági élmányautóztatást hirdetünk a devecseri vasútállomás körül kialakított versenypályán!
Mint azt sokan tudjátok, ezeknek a rendezvényeknek a profit részét minden esetben felajánljuk olyan intézmények, szervezetek részére, ahol elkél a segítség. Most a városhoz szorosan kapcsolodó önkéntes tűzoltó egyesületet céloztuk meg az egyik kedvezményezettnek, akik közel 150 éves múltra tekintenek vissza, és napjainking aktívan részt vesznek a környék kárelhárítási, és tűzvédelmi feladataiban, ahogy ezt tették több hónapon át, a kolontári vörösiszap katasztrófa idején is.
Másodrészben pedig az önkormányzat számára szeretnénk segíteni egy kupakgyűjtő szív megszerzésében, amelyet szintén a jótékonykodás és segítség nyújtás jegyében állítana fel a város!
Az esemény időterve és részvételi szabályai vendégek és versenyzők számára:
Pálya lezárása 10:00 órakor történik. 13:00 órakor versenyzők számára ebédszünet, az autómósó résznél motoros bemutató ebben az időszakban. Az élményautóztatás, és a pályazár vége 16:00 órakor.
Utas szabályzat:
Minden 12. életévét betöltött, vagy 150 cm-nél magasabb kiskorú szülői felelősségválallásal, illetve 18- 99 éves felnőtt saját felellősségválallásal vehet részt élményautóztatásban, a versenyautó navigátor azaz Jobb1 ülésében, 3000ft/ kör megfizetésével. Kötelező a sisak viselése, amit mi biztosítunk, higiéniai hajhálóval együtt. Az autóban méretre állított biztonsági öv, és sisak becsatoltságát, a pályára hajtás előtt ellenőrizzük!
Versenyző szabályzat:
Az élményautóztatásban való részvétel autóval INGYENES. Pálya szakasz hossza 1000 m, minősége 100 % aszfalt, technikás lassítókkal elátott ZÁRT pálya. Kör korlátozás nincs! A részvétel regisztrációhoz kötött! Csak meghatározott számban tudunk elfogadni jelentkezést 35 autóig, a beérkezés sorrendjében!
Regisztrációt e-mailben fogadunk, az info@arse.hu e-mail címre. Név, telefonszám, jogosítvány, autó típus és autó fotó csatolásával. Jelentkezéseket 2021.08.01-től 2021.08.20. napjáig fogadunk el. Túljelentkezés esetén várakozó listára kerülnek a 35 autó feletti jelentkezők és visszalépés esetén bekerülnek érkezési sorrendben.
Az autóban kötelező a bukóketrec, versenyülés, minimum 4 pontos öv, tűzoltó készülék és 2 sisak megléte. Továbbá a szervízparkban szerelő ponyva és kihelyezett szemetes zsák használata is kötelező.
Versenyautókkal az autóztatás napján reggel 8:00 óráig legyetek szivesek megérkezni. 9:00 óráig adminisztrációs feladatok és gépátvétel. 9:30-kor közös pályabejárás, felvezetéssel!
Egyéb infók folyamatosan az eseménynél, vagy elérhetőségeinken!
Üdvözlettel:
Kiss János
ARS Elnök
About K.J. 26 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply