Extrém Autós Nap és Jótékonysági Élményautózás Esemény Kiírása

 

Kedves Érdeklődők és Versenyzők!

A Devecserben megrendezésre kerülő Extrém Autós Nap és Jótékonysági Élményautózás esemény időpontja 2021.08.28-án 10:00-16:00 között. Az alábbi rajzon és képen látható a pálya részletes bemutatása, illetve az a beszálló kártya amelyet megvásárolva támogathatjátok a rendezvényünk kedvezményezettjeit; Devecser Város Önkéntes Tűzoltó egyesületét és a város számára egy kupak gyűjtő szív kihelyezését! A beszálló kártyán helyet kapott a versenyző aláírása is, amely egy jó emlékként megőrizhető.  A pálya nyomvonal kibővítésre került, így több mint 1,5 km lesz ahol átélheted milyen egy navigátor ülésében. A nap folyamán a büfét a Resti vendéglő szolgáltatja, valamint zenét biztosít Horváth László. Párhuzamosan versenyautó kiállítás, légvár, OFF-Road autózás lesz. A kialakított pályákon be lehet ülni rally és OFF-Road autókba.

 

 Feltételei a következők:

Kiskorú esetében a 12. életév betöltése, vagy 150 cm magasság elérése. Minden esetben szülői felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése. 18. életévet betöltött személy esetében saját felelőségvállalási nyilatkozat kitöltése. További teendők: 3000 ft/beszálló kártya megvásárlása, regisztrációs karszalag rajt és cél állomás közötti viselése, a regisztráció során kapott egészségügyi hajháló viselése a bekötött sisak alatt, és jól beállított biztonsági öv viselése.

Rally és Drift autókon kívűl a nagyszámú megkeresés miatt, az Extrém Autós Nap keretében   lehetőséget biztosítunk szlalom versenyre kialakított, de bukóketrec nélküli autók számára is, a pályán bemutató jellegel történő közlekedésre. Számukra is 2021.08.01-től elindult regisztrációs folyamatot  kell elvégezni, amely Rally és Drift versenyautók esetében 35 autó vagy 2021.08.20-ig lehetséges, szlalom autók esetében 25 autó vagy  2021.08.20-ig bezárólag.

Élményautóztatásra jelentkező versenyautók regisztrációja:

Követelmény a biztonsági bukóketrec – fix vagy csavaros -, minimum 4 ponton rögzített biztonsági öv, merev háttámlás vagy versenyülés, 2 db sisak, 1 db rögzített poroltó, szerviz ponyva és szemetes zsák. Személyi feltételek: 18. életév betöltése, érvényes  B kategóriás jogosítvány. A regisztráció során e-mailben elküldeni szíveskedjetek telefonszám, jogosítvány szám, lakcím és egy jól látható kép az autóról, ami az esemény facebook oldalán reklámozásra kerül. Részvétel INGYENES, végtelen számú kör utaztatás esetén.

Extrém autós nap Szalom autó bemutatóra jelentkezők regisztrációja:

Követelmény a minimum 3, de legalább 4 ponton rögzített biztonsági öv, merev háttámlás vagy versenyülés, 1 db sisak, 1 db rögzített poroltó, szerviz ponyva és szemetes zsák. Személyi feltételek: 18. életév betöltése, érvényes  B kategóriás jogosítvány. A regisztráció során e-mailben elküldeni szíveskedjetek a következőket: telefonszám, jogosítvány szám, lakcím és egy jól látható kép az autóról, ami az esemény facebook oldalán reklámozásra kerül. Részvétel INGYENES, UTAST NEM SZÁLLÍTHAT! Maximum 10 kör a pályán amely menetlevélen rögzítésre kerül.

 

 

 

OFF-Road autókkal jelentkezők regisztrációja:

Követelmény a minimum 3, de legalább 4 ponton rögzített biztonsági öv, merev háttámlás vagy versenyülés, 2 db sisak, 1 db rögzített poroltó, szerviz ponyva és szemetes zsák. Személyi feltétel: 18. életév betöltése, érvényes  B kategóriás jogosítvány. A regisztráció során e-mailben elküldeni szíveskedjeteka következőket:  telefonszám, jogosítvány szám, lakcím és egy jól látható kép az autóról, ami az esemény facebook oldalán reklámozásra kerül. Részvétel INGYENES, végtelen számú kör utaztatás esetén.

A pálya leírása:

A pálya kialakítása technikás, ügyességi elemmekkel tarkított, lezárt körpálya jellegű, lakóházak között 100 % aszfalt minőségű. A lezárt pályaszakasz hossza 1,5 km, plusz 300 m etap szakasz, ahol a maximum sebesség 15km/h! A cél állomáson KÖTELEZŐ a megállás és ennek elmulasztása a résztvevő kizárását eredményezi! Az etap szakaszon történik a szerviz parkba való visszatérés.  A pályán autógumiból kialakított  8 db lassító és egy helyen egymást követő 2 db  természetes fekvő rendőr helyezkedik el (lásd rajz).

 

Beszálló Kártya:

Várunk mindenkit szeretettel!  Kapcsolat e-mail: info@arse.hu tel.: 06/30-70-50-478

 

Támogatásban részesült a magyar faluprogram keretében. NEAO-KP-1-2021/4-000064-VAL-ELS/001

                               

About K.J. 26 Articles
"Az autó, mint az ember, változik, öregszik, megújul, de belül mindig ugyanaz marad aminek, akinek megteremtették. Egy csodálatos szerkezet, apró alkatrészek halmaza, egyik a másik nélkül egy darab az egészből, élettelen fém, gumi, műanyag. De egyben, összekapcsolódva egymással mozgásba lendül, életre kel, lélegzik, csendesen duruzsol, vagy ha kell, mérgesen üvölt. Szeli a kilométereket, társa az embernek, része az életnek, az élet oltalmazója, vagy épp kioltója. Egy gép, akinek lelke van."

Be the first to comment

Leave a Reply